foto campagne 2021

 

Inschrijvingen in het eerste jaar secundair onderwijs 1A en 1B voor schooljaar 2021-2022 (regio Beveren - Kruibeke - Sint-Niklaas - Stekene - Temse)

Intussen is de aanmeldperiode voorbij. Kinderen die een toekenning kregen na de aanmelding, kunnen worden ingeschreven in de school tot en met 2 juni 2021. Contacteer hiervoor de secundaire school.

Heb je je kind niet aangemeld en zoek je nog een school? Schrijf je kind vanaf maandag 31 mei 2021 om 9.00u in in een school met vrije plaatsen via het webformulier op de schoolwebsite. Wat moet je doen?

- Stap 1 (voor 31 mei om 9.00u): raadpleeg het overzicht van beschikbare vrije plaatsen hier.

- Stap 2 (op 31 mei om 9.00u): ga naar de website van de school. (Een overzicht van de schoolwebsites vind je hier). Het inschrijvingsformulier komt om 9u online. Vul dit snel in.

- Stap 3 (binnen de 4 dagen): je ontvangt een e-mail van de school met de melding of je kind is ingeschreven of geweigerd. Controleer dus je e-mails (ook je spam). Als je kind wordt geweigerd, dan ontvang je een mededeling van niet-gerealiseerde inschrijving via e-mail met vermelding van de plaats op de weigeringslijst. De school is verplicht om de volgorde van de geweigerde leerlingen te respecteren tot en met 7 oktober 2021.

Heb je hulp nodig? Contacteer uw gemeentelijke onderwijsdienst.

 

Inschrijvingen voor de hogere jaren van het gewoon secundair onderwijs voor schooljaar 2021-2022 (regio Sint-Niklaas - Stekene - Temse)

Wens je je kind voor volgend schooljaar in te schrijven in een van de hogere jaren van het secundair onderwijs? De inschrijvingen voor de hogere jaren zullen starten vanaf maandag 26 april 2021. Meer informatie hierover volgt later. 

 

Inschrijvingen voor het Buitengewoon Onderwijs (regio Sint-Niklaas)

 Inschrijven kan via het webformulier op de website van de school. Neem vooraf contact op met de school of het CLB om te kijken of de school het juiste aanbod heeft voor jouw kind.

Vrije plaatsen kan je hier raadplegen (selecteer onderaan de pagina de gewenste school voor buitengewoon secundair onderwijs).